Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Bordbusters plaatsen de borden voor de 2e MirandaMania Marathon

westerdijkDe voorbereidingen zijn in volle gang. Afgelopen week heeft een van onze sponsors Bordbusters belangeloos de twee Billboards geplaatst langs de Randweg en bij de nieuwe parkeerplaats bij de sluis aan de Westerdijk in Medemblik. Op deze locaties hebben wij vergunning verkregen van de gemeente Medemblik.


Voor ons evenement hebben deze grote reclame uitingen wel een zeer mooie en strakke uitstraling gekregen, waar wij uiteraard zeer content mee zijn.
Ook worden hier en daar de raambiljetten zichtbaar en ook onze strooifolders, zien wij ook al overal verschijnen, zodat het gevoel waarvoor wij dit doen nu toch al meer zichtbaarder wordt.

De inschrijvingen voor de marathon zaterdag 17 maart lopen voorspoedig zodat wij voor de volle bak gaan. Totaal hebben we ruim 100 fietsen tot onze beschikking.randweg

 

De Martial-Arts Bewegingsconcerten op de vrijdag 16 maart zijn bijna volgeboekt door de SG de Dijk, zodat er nog 1 sessie in de middag beschikbaar is.
Voor bedrijven of andere instellingen is er nog de mogelijkheid voor een avond sessie.
Dus laat u niet weerhouden contact met ons op te nemen want het is de moeite waard om hiervan zo dicht bij huis gebruik van te kunnen maken.

En gaat u er maar van uit dat het de moeite waard zal zijn om mee te doen maar ook als bezoeker is het de moeite waard om een bezoekje te brengen naar de Muiter.
En tussen 12.00 en 13.00 uur zal er een speciaal optreden zijn vanuit Rotterdam.
Wat het is, blijft een verrassing, komt u zelf maar kijken.

Dit wordt een spektakel

Sponsor Bordbusters plaatst belangeloos twee BillboardsSponsor Bordbusters plaatst belangeloos twee Billboards

Sponsor Bordbusters plaatst belangeloos twee Billboards

Copyright © MirandaMania2024.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.