Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Miranda Mania - Spinning Marathon

Wij gaan de elementen trotseren, voor wie fiets jij?

Kanker kan iedereen overkomen. Of je nu jong bent of oud. Meedoen aan de MirandaMania Spinningmarathon betekent fietsen voor iemand die de strijd met deze vreselijke ziekte is aangegaan. Voor een vriend, familielid of misschien wel jezelf. Want één ding is zeker: kanker moet een halt toe geroepen worden.

De MirandaMania is een marathon op een spinningfiets die opgebouwd is uit 4 blokken van een uur. De MirandaMania betekent jezelf uitdagen en gaan voor dat ene doel. Onder leiding van ervaren spinning-instructeurs, klim en sprint je samen met 150 anderen op heerlijk opzwepende muziek. Tussen ieder blok is er 5 minuten tijd om te eten en te drinken maar ook tijdens het spinnen wordt er goed voor je gezorgd. En laat je niet afschrikken door de tijdsduur, want het is ook mogelijk om een fiets te delen met vrienden/collega’s. Het gaat immers niet om de prestatie, maar om het samen fietsen voor het goede doel!

Wie mogen er mee doen?
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen of te spinnen, is van harte welkom om mee te doen met de MirandaMania Spinningmarathon. Bedenk wel dat fietsen uitsluitend voor de gehele marathon verkocht worden. Dus voor 4 blokken van een uur. Zorg dus voor voldoende energie of een vriend/collega waarmee je de fiets kunt delen! Reservering van een fiets is pas definitief op moment dat het inschrijfgeld op de rekening van Stichting MirandaMania is bijgeschreven.

Toeschouwers
De toeschouwers zijn van harte welkom. Het is mogelijk om vanuit het sportcafé de marathon te volgen, maar ook in de sporthal kunt u de sportieve happening ervaren. Vanaf de tribunes kunt u uw favorieten aanmoedigen!

Kinderen
Ook kinderen zijn van harte welkom. Er is speciaal ruimte ingericht voor onze “kleine” vrienden, waar ze zich naar hartenlust uit kunnen leven.

De warming-up
De marathon begint om 12:00 uur. De warming-up is vanaf 11:30 uur. Deelnemers worden verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 10:30 uur is de zaal open en kun je een plekje in de zaal uitzoeken. De plekken worden niet vooraf gereserveerd*, dus zorg dat je op tijd bent. (* uitsluitend voor vrijwilligers worden vooraf plaatsen gereserveerd)

Lokatie: M.C. De Muiter, Admiraliteitsweg nr 6, Medemblik

Tijdens de marathon
Gezamenlijk over de eindstreep gaan is een feit. Luister wel naar je lichaam en drink voldoende. Tijdens de marathon komen de vrijwilligers regelmatig langs met water. Ook is er tijdens de pauzes voor  fietsers vers fruit en eten beschikbaar.

 

 

 

 

 

 

 

De "Après-fietsparty"
Geniet samen van het evenement en wees trots op het restultaat! Na afloop is er een mogelijkheid om te douchen en je op te frissen. Tijdens de 'après-fietsparty'- is er gelegenheid om gezellig na te praten met elkaar en de instructeurs. De party duurt tot 18:00 uur.
Daarna wordt de zaal omgetoverd tot een festivalzaal. 's Avonds ben je van harte uitgenodigd voor het Mania Muziekfestival, een geweldig feest met een indrukwekkende line-up. De beste regionale artiesten verzorgen pro-deo de spetterendste optredens. Kortom: feesten voor het goede doel!

Doel van de marathon
Je sport voor jezelf of een dierbare, en we sporten met zijn allen voor het goede doel.
De opbrengst van deze MirandaManiaMarathon gaat naar de Stichting Melanoom, het Inloophuis Medemblik en andere door de stichting geselecteerde doelen.

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.