Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

7e Mania Muziek Festival

 

Feesten voor het goede doel!

Op zaterdag 14 maart wordt MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot muziektempel! Diverse artiesten treden belangeloos op voor de goede doelen die door Stichting MirandaMania ondersteund worden. Ook dit jaar is gekozen voor verschillende muziekstijlen met gezelligheid als uitgangspunt.  Het MirandaMania Muziekfestival is een geweldig feest met een indrukwekkende line-up. De beste regionale artiesten verzorgen spetterende optredens. Kortom: Het MirandaMania Muziekfestival betekent feesten voor het goede doel! 

Draverij in maart
In september heb je het Rondom Muziekfestival en sluit Medemblik het jaar af. In maart openen we het evenementenjaar met het MirandaMania Muziekfestival. Stichting Rondom organiseert voorafgaand aan het muziekfestival in de festivalzaal een vrijwilligersbijeenkomst met buffet. Dus als de deuren open gaan zit de gezelligheid er al goed in.

P-S-L
Geen goede muziek zonder super techniek. P-S-L -het bedrijf van Pieter Ratten- verzorgt en sponsort tijdens het muziekfestival het geluid en de lichtshow. Dit belooft dus ook weer een groot spektakel te worden!

Gratis Toegang
De toegang tot het festival is gratis. Wel wordt er bij de entree om een vrijwillige bijdrage voor de goede doelen gevraagd. Wees er snel bij, want vol=vol.

Kom allemaal naar het MirandaMania Muziekfestival op 14 maart a.s.! Vanaf 20:30 uur zijn de deuren geopend voor publiek. Feest mee voor het goede doel! 

 
Introductie deelnemende artiesten

8-PM
8-PM is een 6-mans formatie met jonge, getalenteerde muzikanten uit de omgeving van Alkmaar. Al vijf jaar een vaste waarde op het MirandaMania Muziekfestival. De band is opgericht in 2009.
Van een apres-ski bar in Oostenrijk tot een festival met 10.000 mensen. 8-PM Dé Coverband maakt van ieder event écht een feest. Wil je 8-PM niet missen? Zorg dan dat je op tijd bent, want later op de avond treden ze nog ergens anders op.
 
Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en op onze website: www.8-pm.nl 
Kijk daar gerust naar filmpjes van live optredens!
 
Anna Ursem – Zang
Remon van Diepen – Gitaar en Zang
Gibran Borst – Toetsen en Zang
Luuk Beers – Gitaar en Zang
Freek Jabroer – Basgitaar
Ruben de Vries – Drums

 

Dr. Groove

Dr. Groove, de soul-, funk- en discoband uit Nederland, trakteert je op de hoogtepunten van de soul, funk en disco uit de onvergetelijke jaren 70, jaren 80 en jaren 90. Dat betekent niet stil kunnen staan bij de dance classics, het dak eraf bij dampende disco en weer even op adem komen bij een gevoelige ballad.

Met een zanger en twee zangeressen als energiek middelpunt, en een uitgebreide band compleet met blazers, wordt van elk evenement, van bruiloft tot festival, een gegarandeerd feest gemaakt!

Meet informatie op de website www.drgroove.nl

 

Phoenix

De coverband Phoenix bekent als het megaspektakel van Medemblikker bodem. Phoenix is een spontane 6-koppige band uit Medemblik. Aan het roer staat een nieuwe zangers Melissa. Al ruim 7 jaar betreden ze de podia in de kop van Noord-Holland. Terug in de tijd spelen ze van disco inferno tot hedendaagse muziek uit de top 40. Zij zijn een vaste waarde op het podium van het Miranda Mania Lentefestival en zij zijn onze garantie voor een feestje. Zij hebben er altijd ontzettend veel zin in om de boel op stelten te gaan zetten. Zij hopen jullie allemaal te zien op deze feestelijke avond.
Bezetting:
Melissa van Belleghem (Medemblik) - lead-zang
Daan van der Ham (Medemblik) - gitaar en zang
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen en zang
Sam Lonis (Medemblik) – basgitaar
Tim Laan (Den Helder) – solo gitarist
Eddy van Belleghem (Medemblik) - drums en zang

Facebook Phoenix
en website Phoenix Coverband die staat

 

Moers - Pop in je Moerstaal

Voor de tweede keer op het MirandaMania Muziekfestival
Moers is in 2014 opgericht door een viertal ervaren muzikanten nadat het spelen van nederpopklassiekers op een jamsessie toch erg leuk bleek. Na meerdere sessies in de oefenruimte misten ze nog een essentieel deel van de te spelen nummers. Door het toetreden van een toetsenist is de band compleet en klaar elk publiek te verblijden met covers van onder andere Doe Maar, Het Goede Doel en Toontje Lager.

De bezetting:
Hjalmar Verdonschot (Wervershoof) - zang en drums
Han Sierkstra (Zwaagdijk) - gitaar
Ard Molenaar (Venhuizen) - zang en multi-instrumentalist
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen
Stan Evers (Medemblik) - basgitaar
Maarten Ottens (Medemblik) - gitaar
Michel Haring - toetsen + zang


Facebook De Jongens Van Moers

Moers op YouTube

 

 

 

 

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.