Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

MirandaMania uitgesteld door Corona-virus

Het bestuur van MirandaMania kiest ervoor om alle risico’s op besmetting met het COVID19 virus te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen.

 

Het is met pijn in het hart en het gaat tegen de Westfriese nuchterheid in. Maar gedreven door de vele emoties, onrust en onduidelijkheid rondom het Corona heeft het bestuur dit moeilijke besluit genomen. Ondanks dat de belangrijkste instanties het licht voor de organisatie van het evenement nog niet op rood hebben gezet neemt MirandaMania de verantwoordelijkheid voor haar deelnemers en bezoekers.

 

Het bestuur stelt: “Wij zijn er te voorkomen dat mensen ziek worden of om bij te dragen aan genezing. Niet om mogelijk bij te dragen aan verspreiding van een ziekte.”

 

MirandaMania in Medemblik is een jaarlijkse terugkerend evenement en ‘viert’ dit jaar haar 10-jarig bestaan. MirandaMania organiseert een 4-uur durende spinningmarathon met dit jaar circa 140 ingeschreven deelnemers en in de avond is er altijd een benefiet muziekfestival.

Wanneer de 10 e MirandaMania wel gehouden gaat worden is nog niet bekend. Hierover zal het bestuur iedereen later informeren.

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.