Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Oprichting Stichting MirandaMania, sporten voor goede doelen.

Het is zover, eindelijk kunnen we ons richten op de echte zaak. Het organiseren van sportevenmenten voor goede doelen.

De Stichting MirandaMania is nu volledig ingericht met statuten, bankrekening en een heuse website.

Op 12 januari 2012 is de Stichting opgericht door DeRaadReinders notarisen. De statuten van de stichting zijn onder toeziend oog van notaris Anne Geert de Raad ondertekend door de bestuursleden. Roel Braaksma (voorzitter), Christa Schilderink (penningmeester) en Marc Meendering (secretaris) vertegegenwoordigen het bestuur van de Stichting MirandaMania. De notaris zal jaarlijks controleren of de stichting  volgens haar stauten werkt. Het belangrijkste is, dat alle ingezamelde gelden ten goede komen van goede doelen.

 

Ondertekening akte Stichting Miranda ManiaOndertekening akte Stichting Miranda Mania

 

 

 

  

Na de oprichting van de Stichting MirandaMania was het wachten op de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.  Op 17 januari 2012 was de inschrijving een feit onder nummer 5444.64.73.

Met deze gegevens hebben we op dinsdag 24 januari 2012 bij de ABN-AMROeen bankrekening geopend. Het bankrekeningnummer waarop u uw bijdrage kunt storten is NL75ABNA0566267071. Hiermee zijn de belangrijkste formaliteiten afgerond.

Het feit dat u, hier en nu, dit kunt lezen, hebben we te danken aan de mensen achter YouMedemblik. Zij hebben een heel belangrijk aandeel in het opzetten  van onze website. Wie goed heeft opgelet, heeft ons ook al gevonden op de diverse social media; Facebook en Twitter. Wij danken Tini Worp van Primeres voor haar bijdrage in het geheel.

 De Raad Reinders notarissen

Copyright © MirandaMania2024.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.