Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Stichting MirandaMania

Stichting MirandaMania is in 2012 opgericht ter nagedachtenis aan Miranda Meendering- Braaksma, die op 37 jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van melanoomkanker. De stichting organiseert jaarlijks een spinningmarathon en muziekfestival waarvan de opbrengst naar diverse goede doelen gaat. In 2020 zijn dit in ieder geval de Stichting Melanoom, Inloophuis Medemblik. Zowel de MirandaMania Spinningmarathon als het ManiaMuziekfestival vinden dit jaar plaats op zaterdag 14 maart 2020. Fietst u mee voor het goede doel?

 Het bestuur

Het bestuur van Stichting MirandaMania bestaat uit Roel Braaksma (voorzitter), Verony Braaksma (penningmeester) en Marc Meendering (secretaris). Het bestuur wordt ondersteund door Marco Jonk, Gerard Meijaard en Cees Meijaard. Notaris De Raad Reinders controleert jaarlijks of de stichting  volgens haar statuten werkt. Het belangrijkste is, dat alle ingezamelde gelden ten bate komen van goede doelen!

Donaties

Wilt u een bedrag doneren aan Stichting MirandaMania?
Het rekeningnummer waarop u uw bijdrage kunt storten is NL75 ABNA 0566267071. Wij danken u voor uw steun!

Stichting Melanoom

Ieder jaar gaat een deel van de opbrengst van Stichting MirandaMania naar Stichting Melanoom. Stichting Melanoom zet zich in voor patiënten en hun families. Een ander belangrijk actiepunt van de stichting is voorlichting van de jeugd en volwassenen over hoe ze melanoomkanker kunnen voorkomen. 

 Stichting MirandaMania staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder nummer 5444.64.73.

 

Ondertekening akte Stichting Miranda ManiaOndertekening akte Stichting Miranda Mania

 

 

 

  

 

Het feit dat u, hier en nu, dit kunt lezen, hebben we te danken aan de mensen achter YouMedemblik.
Zij hebben een heel belangrijk aandeel in het opzetten  van onze website. 
Wie goed heeft opgelet, heeft ons ook al gevonden op de diverse social media; Facebook en Twitter. Wij danken Corona Rentenaar van Promoject voor haar bijdrage in het geheel.

 De Raad Reinders notarissen

Copyright © MirandaMania2024.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.