Programma

Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

5e Mania Muziek Festival

Feesten voor het goede doel!

Op zaterdag 10 maart wordt MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot muziektempel! Diverse artiesten treden belangeloos op voor de goede doelen die door Stichting MirandaMania ondersteund worden. Ook dit jaar is gekozen voor verschillende muziekstijlen met gezelligheid als uitgangspunt.  Het Mania Muziekfestival is een geweldig feest met een indrukwekkende line-up. De beste regionale artiesten verzorgen spetterende optredens. Kortom: Het Mania Muziekfestival betekent feesten voor het goede doel! 

P-S-L
Geen goede muziek zonder super techniek. P-S-L -het bedrijf van Pieter Ratten- verzorgt en sponsort tijdens het muziekfestival het geluid en de lichtshow. Dit belooft dus ook weer een groot spektakel te worden!

Gratis Toegang
De toegang tot het festival is gratis. Wel wordt er bij de entree om een vrijwillige bijdrage voor de goede doelen gevraagd. Wees er snel bij, want vol=vol.

Kom allemaal naar het Mania Muziekfestival op 10 maar a.s.! Vanaf 20:30 uur zijn de deuren geopend voor publiek. Feest mee voor het goede doel! 

 
Introductie deelnemende artiesten

BREAK (reuniëconcert)BREAK

De Noord-Hollandse formatie Break was een van DE coverbands in de jaren '80. In 2014 en 2015 gaven ze nog enkele exclusieve reünieconcerten!
Nu exclusief op het ManiaMuziekFestival.

Met Loek Manshande, Jan Does, Peter van Vleuten, Gerard Borst en Ben Koole.

8-PM

8-PM is een 6-koppige studentenband die menig zaal al op zijn kop heeft gezet. Mede omdat we jong en super enthousiast zijn maken wij van elke gelegenheid een feest. We zijn trots op het feit dat wij ons binnen no-time hebben gevestigd in het kermis circuit van de noord kop van Noord Holland, waar we concurreren met de top.
Het blijft echter niet alleen bij kermissen. Studentenfeesten, schoolgala's, bruiloften, bedrijfsfeesten, carnaval en zelfs elk jaar een week door Oostenrijk touren met Apres Ski muziek.
Kortom; 8-PM Dé Coverband is voor alle feesten en partijen geschikt!
Door ons grote veelzijdige repertoire is 8-PM Dé Coverband in staat om 3 sets á 60 min te spelen. In het repertoire komen artiesten en nummers van alle tijden langs. Denk hierbij aan oa. Beatles, The Monkees, Pointer Sisters, Anouk, Lady GaGa en Bruno Mars. Ook Nederlandstalige hits van Wolter Kroes, De Dijk en Van DikHout zijn ons niet vreemd. We beschikken zelfs over Duitstalige hits door onze ervaringen in Oostenrijk!
 
Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en op onze website: www.8-pm.nl 
Kijk daar gerust naar filmpjes van live optredens!
 
Anna Ursem – Zang
Remon van Diepen – Gitaar en Zang
Gibran Borst – Toetsen en Zang
Luuk Beers – Gitaar en Zang
Freek Jabroer – Basgitaar
Ruben de Vries – Drums

Phoenix

De coverband Phoenix bekent als het megaspektakel van Medemblikker bodem. Phoenix is een spontane 6-koppige band uit Medemblik. Aan het roer staat een nieuwe zangers Melissa. Al ruim 7 jaar betreden ze de podia in de kop van Noord-Holland. Terug in de tijd spelen ze van disco inferno tot hedendaagse muziek uit de top 40. Zij zijn een vaste waarde op het podium van het Miranda Mania Lentefestival en zij zijn onze garantie voor een feestje. Zij hebben er altijd ontzettend veel zin in om de boel op stelten te gaan zetten. Zij hopen jullie allemaal te zien op deze feestelijke avond.
Bezetting:
Melissa van Belleghem (Medemblik) - lead-zang
Daan van der Ham (Medemblik) - gitaar en zang
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen en zang
Sam Lonis (Medemblik) – basgitaar
Tim Laan (Den Helder) – solo gitarist
Eddy van Belleghem (Medemblik) - drums en zang

https://www.facebook.com/phoenixlivebandnl/ 


R.A.T. (Thom Nieuweboer)

Deze topper uit Wervershoof stond al op de grote podia van Nederland. Hij debuteerde op Julianapop met oa. Gers Pardoel en Mooi Wark. Daarna deed hij Saturday Live Festival met 13 duizend bezoekers. Nu staat hij avond aan avond bij On Your Feet en stond hij afgelopen maand bij De vrienden van Amstel in AHOY. Met trots presenteren wij RAT.

Radio Edit DREAMERS

Copyright © MirandaMania2018.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.