Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Medemblikker jeugd in actie voor MirandaMania, opbrengst € 1.089,-De jeugd van de Dijk en de groepen 8 van de basisscholen uit Medemblik ondersteunen MirandaMania. De leerlingen hebben geld ingezameld om de strijd tegen melanoomkanker te ondersteunen. De opbrengst van de jeugdactie 2016 totaal € 1.089,-

Mini spinningmarathon
Als dank voor hun bijdrage organiseerde MirandaMania daarom voor de leerlingen op 18 maart een minispinningmarathon in de toneelzaal van MC de Muiter.. In 4 groepen van ongeveer 60 kinderen ervaren de kinderen wat het is om op een spinningfiets te zitten. Tja, de marathon op zaterdag duurt het bijna 7 keer zo lang. De jeugd is zeer enthousiast en kijken terug op een mooie ochtend.

Voorkomen is beter dan genezen.
Een deel van de opbrengst van de MirandaMania actie gaat naar de stichting Melanoom. Stichting Melanoom zet zich in voor patiënten en hun families. Een ander belangrijk actiepunt van de stichting is voorlichting van de jeugd. De leerlingen van de Dijk krijgen een voorlichting over hoe ze melanoom kunnen voorkomen. Op 14 maart heeft dr. Relyveld uit het AVL (Antoni van leeuwenhoek) uit Amsterdam tekst en uitleg geven.

Copyright © MirandaMania2018.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.