Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

MirandaMania Spinning Marathon zaterdag 19 maart 2016


Spinning Marathon 2014De MirandaMania spinningmarathon is 4 netto-uren spinnen. De marathon is opgebouwd in 5 blokken van tussen de 45 en 50 minuten. Tussendoor is er na ieder blok 5 minuten tijd om even te eten en te drinken. Laat je niet afschrikken door de tijdsduur, want je kan je natuurlijk altijd je fiets delen met vrienden/collega’s. Daarnaast moet bekend zijn, dat niet de prestatie, maar de deelname centraal staat!

Wie mogen er mee doen
Iedereen die het leuk vindt om te fietsen en/of spinnen is van harte welkom om mee te doen met de MirandaManiaMarathon. Bedenk wel dat de fietsen per 4 uur verkocht worden. Zorg dus voor voldoende energie of een vriend/collega waarmee je de fiets kan delen. De fietsen kunnen ook per uur ingedeeld worden, maar de teams en individuele 4 uurs fietsers gaan voor. De fietsen zijn pas toegezegd, wanneer het inschrijfgeld op de rekening van Stichting MirandaMania binnen is.

Toeschouwers
De toeschouwers zijn van harte welkom. Het is mogelijk om vanuit het sportcafé de marathon te volgen, maar ook van dichtbij kunnen de spinners aangemoedigd worden. Vanaf de tribunes kunt u uw favorieten aanmoedigen.

Kinderen
Ook kinderen zijn van harte welkom. Er is speciaal ruimte ingericht voor onze “kleine” vrienden, waar ze zich naar hartenlust uit kunnen leven.

Vóór aanvang
De marathon begint om 12:00 uur. De deelnemers worden verzocht om op tijd aanwezig te zijn, vanaf 10:30 uur is de zaal open en kan je een plekje in de zaal uitzoeken. De plekken worden niet vooraf gereserveerd*, dus zorg dat je op tijd bent. (* voor de vrijwilligers zijn er vooraf plaatsen gereserveerd)

Lokatie: M.C. De Muiter, Admiraliteitsweg nr 6, Medemblik

Tijdens de marathon
Gezamenlijk over de eindstreep gaan is een feit. Luister wel naar je lichaam en drink voldoende. Tijdens de marathon zal regelmatig met water langs worden gegaan en is er tijdens de pauzes voor de fietsers vers fruit en eten beschikbaar.

Spinning Marathon 2014

Spinning Marathon

 

 

 

 

 

 

Na afloop "Apres-fiets"
Geniet van het evenement en wees trots op het resultaat. Na afloop is er een mogelijkheid om te douchen en op te knappen. We willen gezamenlijk even gezellig napraten met de deelnemers en instructeurs. Dit doen we in de "Apres-fiets party".
De zaal zal worden omgetoverd tot een festivalzaal. S'avonds is het 3e MirandaMania Lentefestival. Veel regionale artiesten zullen pro-deo optreden.

Doel van de marathon
Je sport voor jezelf, maar we sporten met zijn allen voor het goede doel.
De opbrengst van deze MirandaManiaMarathon gaat naar de Stichting Melanoom en andere door de stichting geselecteerde doelen.

Spinning Marathon 2014Spinning Marathon 2014

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.