Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Het 3e MirandaMania Lentefestival mag je niet missen!

Het 3e Lentefestival komt met rasse schreden dichterbij. Op zaterdag 19 maart is MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot een muziektempel. De artiesten treden belangeloos op voor de goede doelen die door Stichting MirandaMania ondersteund worden.

Dit jaar is bewust weer gekozen voor verschillende muziekstijlen met  gezelligheid als uitgangspunt.

Het Rondom muziekfestival is in de herfst de afsluiting van het seizoen.  Met het Lentefestival begint het seizoen. Het is eindelijk Lente. Medemblik wordt weer wakker en komt uit de winterslaap.

Wie kunnen jullie zien en horen op het Lentefestival. Hier is de line-up voor 2016..

Altijd Goed
Jaap Swagerman en Martin de Jager zijn natuurlijk weer van de partij. Onder hun bezielende leiding wordt het festival een echt feestje. Jaap en Martin presenteren de avond en zijn verantwoordelijk voor het ronselen van een groot deel van de line-up. Uiteraard kunnen we ook van hun zangkunsten genieten.

Village People
Deze onwaarschijnlijke artiesten hebben we voor ons festival weten te strikken. Ongelofelijk trots zijn we dat zij hun wereldhit YMCA ten gehore gaan brengen op ons Lentefestival.


Hollands feestje
Dennie de Meijer is bij velen van ons al bekend. Hij is bekend van onder andere Mokum in Medemblik en de Amsterdamse middagen. Dennie is onlosmakelijk verbonden met zijn pet. Deze jongen staat bijna wekelijks in café het Jordaantje te zingen. Dit is het gezelligste café van de Jordaan.

Wesley van Meurs is een jong talent, die goed aan de weg timmert. Hij treed overal in het land.
Het is een leuke gozer die van een feestje houdt. Hij gaat ons zeker vermaken.

Al the way from Emmen komt de goedaardige reus Gerrit Denekamp. Gerrit is een man met een fluwelen stemgeluid. Met zijn nieuwste single "kijk niet meer achterom" gooit hij hoge ogen. Je komt hem overal tegen en iedereen loopt met hem weg.

Wesley Braaksma  komt uit ons eigen Medemblik.  Hij is het nieuwe talent die in Jantjes verjaardag in de halve finale staat bij de fly in the mix in de finale. Hij laat zich volop van zich horen.  "Gewoon muziek" maken is alles wat hij wil en dat doet hij dan ook met volle overgave.

Dennis Alberti is een kleinzoon van de beroemde Willy Alberti. Deze jongen zingt de mooiste ballads en feestnummers.  Hij heeft een heerlijke jazzy sound en uitstraling. Ja ook aan de dames is gedacht. Een echte womanizer zouden ze in Engeland zeggen.

Oude bekenden
8-PM is de coverband van dit moment. Deze jonge muzikanten ze spelen werkelijk alles. Vorig jaar waren ze er ook bij.  en wat was het een feest met en met een aanstekelijk enthousiasme een topband.

De Medemblikker topformatie Unique Creation is een vaste waarde op het Lentefestival. Zij zijn er vanaf het begin bij. Met Sanne, Eddy, Daan Niels en Sam is een feestje gegarandeerd.

Lekker dansen
Ook aan de dansers is gedacht. The lady of soul Saskia Heijmans oftewel Saskia Soulful komt de tent op zijn kop zetten met haar prachtige soulstem en haar weergaloze dansmoves.
Degene die haar eerder hebben gezien weten wat een spetterende show deze dame neerzet.
Van Tina Turner, Ruth Jacott tot Micheal Jackson “She,s got it all”.

Dit jaar is er ook een DJ in the house. En niet zomaar één. DJ SHAHROOZ geen onbekende in Medemblik. Met zijn muziek staat hij op het moment in de the Starfleet dance top 40 charts met zijn nummer "Obsession". Deze wereldartiest heeft zijn fanbase in Azië waar hij voor tienduizenden staat. Shahrooz heeft zijn schoonfamilie in Medemblik en ook hij treedt belangeloos op.

Geen goede muziek zonder super techniek, P-S-L het bedrijf van Pieter Ratten verzorgd en sponsort het geluid en lichtshow dus ook dat belooft weer een spektakel te worden.

Kom allemaal op zaterdag 19 maart vanaf 20:00 uur gaat het los. Zet hem vast!!
Zeg alles af en heb je een feestje vier het gewoon in de muiter.

Gratis Toegang
De toegang tot het festival is gratis. Wel wordt er bij de entree om een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de afhaalpunten en te reserveren op de website.

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.