Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

1e MirandaMania Lentefestival

MirandaManiaLenteFestival2014

Na de spinningmarathon wordt MC de Muiter omgetoverd tot een ware muziektempel.

Vorig jaar is het idee ontstaan om het podium te gebruiken voor een benefiet muziekfestival.

Om 19:00 uur s’avonds gaat de zaal open.

Alle artiesten: Guilty Pleasure, No Excuse, FU-Fighters, The Petoempers, In case of Silence, Unique Creation, Altijd Goed, Dance to the Legends, treden belangeloos op!

De avond wordt gepresenteerd door een combinatie van het zangersduo Altijd Goed en het DJ-duo Dance to the Legends, bekend van a-meezing rondom.

Het lentefestival staat voor Muziek voor Goede Doelen. De opbrengst van het gaat naar diverse nog te bepalen goede doelen.

 

De entreekaarten zijn gratis.

Wees er snel bij, want vol=vol.

De entreekaarten kunnen afgehaald worden bij de volgende adressen:

 AFHAALADRESSEN

 

Introductie deelnemende artiesten 

 Guilty Pleasure Guilty Pleasure

Guilty Pleasure is een vierkoppige rock/pop coverband  uit de omgeving van Bovenkarspel,  Enkhuizen en Andijk en bestaat uit Geert Laan (zang, gitaar) Joost Essen (gitaar), Puck Holshuijsen (bas) en Harm Besseling (drums).

De band is opgericht in 2012 en is ontstaan als geintje tijdens de wekelijkse jamsessie in de Lange Jan te Enkhuizen. Daarvóór speelden de bandleden in verschillende bands, waaronder More en The Rag, waarmee eigen muziek werd gespeeld.

Dankzij de vele optredens in pubs en op festivals heeft Guilty Pleasure een veelzijdig en origineel repertoire opgebouwd, waarmee de band elke muziekliefhebber aanspreekt. De jongens spelen nummers uit de jaren zestig en zeventig tot en met de hedendaagse rockmuziek.

Denk hierbij aan Creedence Clearwater Revival, The Doors, Jimi Hendrix, David Bowie, The Black Keys, Live, Kings of Leon en nog veel meer: maar bijna nooit de grootste hit!

Met de solide backline, knallende gitaarpartijen en het authentieke zang-geluid is Guilty Pleasure een coverband die rockt en verrast!

bezetting:
Geert Laan (Enkhuizen) - zang/gitaar.
Joost Besseling (Grootebroek) - zang/gitaar.
Puck Holshuijssen (Enkhuizen) - Basgitaar.
Harm Besseling (Enkhuizen) - drum.

www.facebook.com/theGPband


No ExcuseNo Excuse
No Excuse is een enthousiaste driekoppige band uit Venhuizen en Midwoud. Al sinds meerdere jaren speelde Ronald Raven en Zeger Davidzon met elkaar. Samen met Stan Evers is het idee ontstaan om een band te vormen. De liefde voor stevige rock, van oud tot nieuw, zit er bij iedereen ingebakken. Met covers van Jimi Hendrix, Red hot Chili Peppers, Black Sabbath, Alice in Chains en vele anderen hebben zij dan ook een gevarieerd repertoire, die jong en oud aanspreekt!

Bezetting:
Ronald Raven (Venhuizen) - Gitaar en zang
Zeger Davidzon (Venhuizen) - Drums
Stan Evers (Midwoud) - Basgitaar
https://www.facebook.com/pages/No-Excuse/198223950332771?ref=hl

FU-FightersFU-Fighters
Deze vrienden hebben 1 passie: de Foo Fighters! Hun doel is een vette gig neerzetten zoals de échte Foo Fighters het graag zouden willen zien.....
Ze coveren hun bekendste en beste werk zoals The Pretender, Times Like These, Learn to Fly, Monkey Wrench en natuurlijk Everlong!

Bezetting:
Jakob Keijzer (Onderdijk) - Vocals / Guitar
Zjon de Bruin (Medemblik) - Guitar / Vocals
Maarten Ottens (Medemblik) - Guitar / Vocals
Mike Koeleman (Twisk) - Bass / Vocals
Erik Kalma (Medemblik) - Drums
https://www.facebook.com/pages/Fu-Fighters/377828955615030?fref=ts

 

The Petoempers The Petoempers

The Petoempers zijn ontstaan aan de bar in het café zoals menig band. De naam Petoempers is een verzinsel van Jan Manshanden en Willem Boon.
Petoempen is een benaming voor een ritme, je moet denken aan Status Quo en Chuck Berry, De muziekstijl van the Petoempers is een cocktail van The Black Crowes, Eagles of Death Metal en Chuck Berry. Een heerlijke mix van vuige rock & roll, mooie vocalen, ronkende marshalls, knallende drums en beukende bassen, gespeeld door mannen met een groot rock & roll hart. Jan Manshanden, ex Booster, had weer jeukende vingers en maakte 2 mannen van de Dou Grent und von Velzen enthousiast om een project bandje te beginnen. Chris Ruiter ook ex Booster werd gevraagd en zei zonder na te denken direct ja! Drummers Hans Duin en Eric Nieuwboer werden opgetrommeld, en hadden er ook zin in.
Een maand het oefenhok in, en ze rocken de planken uit de vloer. Na een strakke show op Winterstoppop smaakte het naar meer. Door drukke agenda’s van diverse leden konden er een hoop gigs niet door gaan. De telefoon stond rood gloeiend, Pop(Zzz)Onderdijk had geluk dat alle mannen kunnen. De Petoempers gaan op Pop(Zzz)Onderdijk een rockshow weggeven waar de echte rock & roll liefhebber helemaal van uit zijn plaat zal gaan.

Bezetting:
Tim van Velzen: zang en gitaar (Onderdijk)
Kees Grent: zang en gitaar (Onderdijk)
Eric Nieuwboer drums (Bovenkarspel)
Jan Manshanden: gitaar (Andijk)
Zjon de Bruin - Bas (Medemblik)
https://www.facebook.com/ThePetoempers?fref=ts

 

In case of SilenceIn Case of Silence

een energieke, actieve en knallende pop/rock cover band! Met onze 5 mans bezetting weten wij elke gelegenheid om te toveren in een feestje. Van stevige rock tot populaire meezingers krijgen wij het publiek mee. De 'front girl' Jeanine Langreder is een geboren rockstar en betovert het publiek met haar prachtige stem, muzikaal ondersteund door Roel van der Heiden op de drums en Arthur Looij op de bas als solide basis voor het gitaargeweld van Maarten Ottens en Daan Steinhaus.

Al bijna twee jaar werken wij hard aan onze setlist, sound en optredens. Hard werken werpt zijn vruchten af. Veel repeteren en optreden zorgt ervoor dat we ontzettend goed op elkaar zijn ingespeeld. Het plezier wat wij hebben in het maken van muziek proberen wij elk optreden aan het publiek over te brengen met covers die lekker in het gehoor liggen. Nummers van: Anouk, Lenny Krevitz, 4 non blondes, Blöf, Jet, Kings of Leon en nog veel meer!

Bezetting:
Jeanine Langreder - zang (Medemblik)
Maarten Ottens - gitaar & zang (Medemblik)
Daan Steinhaus - gitaar (Hoorn)
Arthur Looij - basgitaar (Abbekerk)
Roel van der Heiden - drums (Opperdoes)
https://www.facebook.com/pages/In-Case-Of-Silence/551464624874751?fref=ts

 

Unique CreationUnique Creation

De coverband Unique Creation (U.C.). Wij betreden nu ruim 4 jaar het podia in de kop van Noord-Holland en spelen voornamelijk top-100 muziek. Van o.a. Tina Turner, Donna Summer, Dolly Parton en Creedence Clearwater Rivival laten we de bekendste en de meest swingende nummers horen. Maar ook Lady Gaga, Kings of Leon, Anouk en Doe Maar passen wij toe in ons repertoire. Ook wij mogen plaats nemen op het podium van het Miranda Mania Lentefestival en wij hebben er dan ook ontzettend veel zin in om daar de boel op stelten te gaan zetten. Echter wegens omstandigheden is onze zangeres helaas verhinderd. Desalniettemin gaan we er een feestje van maken; tot dan!

Bezetting:
Sanne Laan (Medemblik) - lead-zang
Daan van der Ham (Medemblik) - gitaar en zang
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen en zang
Sam Lonis (Medemblik) – basgitaar
Eddy van Belleghem (Medemblik) - drums en zang

http://www.uniquecreation.nl/
https://www.facebook.com/banduniquecreation?fref=ts

 

 

Altijd GoedDuao altijd goed

Martin de Jager en Jaap Swagerman vormen samen het duo Altijd Goed.
Deze mannen zijn graag geziene gasten op kermissen en evenementen.
Ze presenteren al enkele jaren a-meezing rondom meezingfeest.
Maar ook voor een bruiloft of verjaardagsfeest draaien zij hun hand niet om.
Met een mix van Hollandse meezingers, nederpop en mooie ballads wordt de avond altijd een feest.

bezetting:
Martin de Jager (Medemblik) – zang
Jaap Swagerman (Medemblik) – zang

 

Dance to the Legends

Het Medemblikker DJ-duo dat garant staat voor een gezellige gevarieerde avond. Om André en Peter kan je niet heen. Van golden oldies tot smartlappen en van tranche tot hard rock. U vraagt en zij draaien.

bezetting:
André Hundman (Medemblik) – d.j.
Peter Botman (Medemblik) – d.j.

Meer in deze categorie: Artiesten 2014 »

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.