Uitslag Stuiterballenrally 2013

Zondag 15 September was het dan zo ver. Tafelronde130 Drechterland zorgde weer voor een spektakel in het Rondom weekend in Medemblik.uitslag 2013
De ballen moesten rollen maar voordat het zover was is er heel wat gedaan.
Allereerst moesten de lootjes verkocht worden.
Dit werd gedaan op de zomer markten en dat viel niet mee. De ene week was het bloed heet en de andere week viel het een beetje in het water maar dat mocht de pret niet drukken,er werden toch veel loten verkocht.

Ook alle leden van de Tafelronde hebben zich uit de naad gelopen om lootjes kwijt te raken.
De opbrengst was deze keer voor onze stichting MirandaMania. Dat wij daar heel blij mee waren spreekt vanzelf. Nadat de cheque tevoorschijn kwam werden wij blij verrast met het formidabele bedrag van  € 4188,-- .

 

Hierna werden de ballen losgelaten, dat ging niet direct soepel. Marc trok zo hard dat het touw brak maar gelukkig werd dit al snel opgelost.
Met donderend geraas gingen de ballen de Kaasmarkt af. De notaris stond met enige leden van tafelronde de eerste 20 balletjes op te vangen.
Heeft U nog lootjes en nog niet gekeken of er een prijsje bij zat,verwijs ik U naar de website van Tafelronde130 Drechterland. www.rt130.nl

Hierbij willen wij iedereen bedanken die een lot gekocht heeft maar vooral Tafelronde130 Drechterland voor alle moeite die zij gedaan hebben om voor ons dit bedrag bijeen te vergaren.
Wij hebben er zeker een goede bestemming voor.