Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Stuiterballenrally 2013

De opbrengst van de Stuiterballenrally op zondag 15 Sept  (Draverij Zondag) georganiseerd door de Tafelronde 130 Drechterland  gaat dit jaar naar de Stichting MirandaMania.

Wegens enorm succes wordt de STUITERBALLENRALLY voor de tweede maal georganiseerd. 

Zondag 15 september (Draverij-zondag) om 14.00 uur gaan het gebeuren!

Tafelronde 130, Drechterland organiseert dit evenement in nauwe samenwerking met Wielervrienden Medemblik. De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting MirandaMania.

Wat gaat er gebeuren?

Een silo vol genummerde stuiterballen zal worden leeg gestort op de Kaasmarkt. Deze silo hangt aan een hijskraan van 5 meter hoog. De stuiterballen zullen, eenmaal losgelaten al stuiterend en rollend door de Kaasmarkt en Nieuwstraat een parcours afleggen waarbij de ballen die het verste komen de winnaars zijn. Iedere genummerde stuiterbal correspondeert met een lot.

Stichting MirandaMania en Tafelronde 130, Drechterland

Tafelronde 130, Drechterland is een serviceclub die zich voor goede doelen inzet. Met de organisatie van deze Stuiterballenrally wordt dit jaar Stichting MirandaMania ondersteund. StichtingMirandaMania is in Medemblik gevestigd en zet zich onder andere in voor de preventie en bestrijding van Melanoomkanker.

Het doel is gesteld 5.000 loten te verkopen voor € 2,00 per stuk. Deze loten corresponderen met de genummerde stuiterballen in de silo. De bezitters van de winnende loten verdienen mooie prijzen.

Vorig jaar was Stichting Twinkle Stars het goede doel. Deze stichting kreeg een cheque van € 4.500,- overhandigd.

Verkoop loten

Met de Stuiterballenrally wordt een vernieuwend en spectaculair evenement aan het Rondom Weekend toegevoegd. Het feestweekend voor en door Medemblikkers krijgt daarmee ook een maatschappelijk betrokken tintje.

Help met helpen en koop loten voor deze Stuiterballenrally. De loten worden met hulp van lokale scholen en verenigingen de komende maanden verkocht. Daarnaast zijn de leden van Tafelronde 130 met een stand op Medemblikker evenementen te vinden.

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.