Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

MirandaManiaMarathon 2013 groot succes

Muisstil was het in de Muiter. 120 spinningbikes en circa 200 fietsers staan klaar voor de start van de 3e MirandaManiaMarathon.
De Stichting Melanoom presenteert haar bewustwordingscampagne met de première van de film "lieve 16 jaar oude ik".
Het doel waar de opbrengst van de marathon naar toe gaat. De officiële lancering van de campagne zal op donderdag 21 maart 2013 plaatsvinden.

Door de film krijgen de aanwezigen gemixte gevoelens. Iedereen is onder de indruk, sommige verdrietig, anderen strijdvaardig.
Allemaal hebben ze een eigen verhaal, een eigen gevoel, een eigen doel. Grenzen kunnen worden verlegd. Wat een geweldige energie hangt er in de zaal.
Er zijn van die momenten in het leven, dat je niet weet wat je zeggen moet, maar ook niet uitgepraat raakt. Dit was zo’n moment.
Nu iedereen weet waar het om gaat, kan het beginnen.

Onder de bezielende leiding van onze instructeurs; Roy, Saskia, Cees, Karin en Perry ging het dak eraf.
Wat een energie hebben die mensen, iedereen ging los. Het werd een gigantisch feest.
En als klap van de vuurpijl de enorme eindopbrengst van € 19.750,00.

Foto impressie 1 door medemblikaanzee

Foto impressie 2 door Ton van der Wal

Film impressie. door medemblikaanzee

Freestyle-spinningmarathonshow
Het beste uit de wereld van de fitnesswielersport hadden we in Medemblik
Een wervelende show, waarin aan alles was gedacht. Een super combinatie van RPM, Spinning, Live Muziek en dans.
De presentatie was in handen van Niek Zuidhoff. Hij wist de stemming er goed in te houden en praatte, schreeuwde, zong en mixte de hele show aan elkaar.
Zo goed, dat menigeen de pauzes gemist hebben. In de verschillende korte pauzes waren enkele diverse mooie optredens te zien van de kinderen van dansschool Dazzling.
De blokken live muziek werden verzorgd door geweldige optredens van Paradise. De op de valreep ingevlogen DJ Lionbeat wist met zijn muziek de menigte op te zwepen.
Als verassing was er een optreden van de Rondom-brassband, die zich ontpopten tot de 30 gallon Groove band. Alles met elkaar een super show.

Kinderen
Ook voor de kinderen was er genoeg te doen. Zij konden zich laten schminken, zich uitleven op het springkussen en natuurlijk dollen met de clowns Willy en Jopie.

Vrijwilligers
Een evenement als dit kan natuurlijk niet zonder de hulp van vrijwilligers. Donderdagavond is er begonnen met de opbouw van het podium. Op vrijdag werd de hal verder aangekleed met hekken, licht geluid matten etc. De fietsen werden opgehaald uit Ruurlo, Amsterdam, Zaandam en Middenmeer. Op zaterdag werden de broodjes gesmeerd, de boodschappen gedaan, de inschrijvingen geregeld etc. etc.
Na afloop moest alles weer opgeruimd worden, fietsen teruggebracht tot laat in de avond.

Bedankt
Het bestuur van Stichting MirandaMania dankt alle medewerkers, vrijwilligers, artiesten, instructeurs, sponsoren, familieleden en ga zo maar door voor zijn of haar bijdrage aan dit geweldige evenement.
Wij zijn blij, dat we met jullie, het gedachtegoed van Miranda op deze manier kunnen voortzetten.

Tot volgend jaar.

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.