Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 49 niet laden
maandag, 11 mei 2015 20:50

Vanavond heeft Stichting MirandaMania bij de Optisport Health Club in Medemblik twee cheques uitgedeeld aan de vertegenwoordigers van Madelief en Nathaniël. De twee kinderen uit Medemblik, die lijden aan neuroblastoomkanker, krijgen het laatste stadium van hun behandeling in Amerika. De kosten van de behandeling worden vergoed door de verzekering, maar het verblijf van de ouders en broertjes en zusjes niet.

Stichting MirandaMania vindt het belangrijk, dat het hele gezin mee gaat om samen met Madelief en Nathaniël de behandeling te ondergaan Op de cheques staan geldbedragen die symbolisch zijn voor vliegtickets, die de gezinnen nodig hebben om de reis te gaan maken.

Cheques voor Madelief en Nathaniël

De gezinnen hebben nog meer nodig. Steun daarom de acties, die er voor de kinderen georganiseerd worden.

Opbrengst MirandaMania 2015
De acties van MirandaMania in maart hebben totaal ongeveer € 22.500,- opgebracht. Deze opbrengst wordt verdeeld over verschillende goede doelen. Ieder jaar gaat een bijdrage naar Stichting Melanoom. Melanoomkanker is de ziekte waaraan de naamgeefster van de stichting “Miranda” eind 2009 overleden is. Dit jaar heeft de stichting besloten om ook totaal € 11.000,- te doneren aan stichting Madelief Boon en de Nathaniël Victory Foundation.

Optisport stelt jaarlijks sporthal de Muiter beschikbaar om de activiteiten te organiseren.

maandag, 23 februari 2015 20:38

Andre Hundman van Vitasys heeft voor de verloting die gehouden zal worden op 28 februari in het Zeepaartje in samen werking met Kralou, twee mooie prijzen beschikbaar gesteld waarvan de opbrengt te goede zal komen voor de MirandaMania.

Twee hele mooie HP printers, Wij zijn trots op zulke plaatsgenoten.

 

Dank je wel Andre.

maandag, 23 februari 2015 19:49

Diversen prijzen zijn al beschikbaar gesteld met als hoofdprijs een mooie Mountainbike.

Loten zijn te koop bij het Zeepaardje en de trekking zal zijn zaterdagavond 28 febr. vanaf 20.30.

De opbrengt van deze verloting zal geheel ten goede komen aan de stichting MirandaMania.

Bestemd voor Melanoomkanker en Neuroblastoomkanker.

 

Top mannen voor jullie inzet.

woensdag, 11 februari 2015 21:04

Na een gesprek met de directie van Bordbusters Eric en Kenneth op hun kantoor in Huissen, betreft de sponsoring van de 4 prachtige borden (Bannergears) die nu al voor het 4e jaar op rij het evenement een mooie uitstraling geven, hebben zij wederom hun medewerking toegezegd aan onze Stichting met de woorden 'wij staan achter het werk wat jullie doen voor andere mensen'. En daar willen met ons bedrijf een steuntje aan bijdragen. 

Plaatsen 4 Bannergears 2015

zondag, 01 februari 2015 16:47

Na een gesprek met Peter Appel te hebben gehad met de vraag of hij voor ons belangeloos de fietsen die op diversen plekken in het land staan, zou kunnen ophalen en ze ook weer terug te brengen.Spontaan heeft hij daaraan zijn medewerking toegezegd en voor ons trailers beschikbaar  gesteld om dit te realiseren.

Dank je wel, Peter!

Peter Appel Transport 

 Transport Judo matten voor de jeugdactie 2014

zondag, 01 februari 2015 16:33

Het bestuur van de Stichting MirandaMania bedankt Richard Vijn van Vijn transport en logistiek voor hun inzet om voor ons de afgelopen twee jaar belangeloos het transport van de spinning fietsen voor hun rekening te nemen.                                                                          

Richard “Chapeau” dank jullie wel!

Transport fietsen uit Amersfoort 2014

maandag, 19 januari 2015 17:43

'Wij dragen dit evenement een warm hart toe'

 

Stichting MirandaMania organiseert voor de vijfde keer MirandaMania. Dit evenement is opgezet ter nagedachtenis aan Miranda Meendering die op 37 jarige leeftijd aan melanoomkanker is overleden. Al het geld dat wordt opgehaald van de spinningmarathon komt ten goede aan de stichting Melanoom. Ook kunnen andere goede doelen in de regio worden verblijd met een donatie, middels het MirandaMania lentefestival. “Rodi Media uitgever van De Medemblikker steunt graag dit initiatief”, zegt Betty Tiktak, manager verkoop bij Rodi Media. “De Medemblikker zet zich al vanaf het begin in voor dit fantastische evenement en Rodi Media blijft graag regionaal betrokken bij dit soort evenementen. Hopelijk haalt de stichting door samenwerking en saamhorigheid veel geld op voor het bestrijden van en goede voorlichting te geven over melanoomkanker en neuroblastoomkanker waar recent twee jonge kinderen uit Medemblik tegen vechten. Wij wensen bestuur en alle vrijwilligers veel succes!”

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.