Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

4e MirandaMania Marathon zaterdag 15 Maart 2014

Na het geweldige succes van het afgelopen jaar zullen wij wederom voor de vierde keer de  MirandaMania Spinning Marathon organiseren en wel op zaterdag 15 maart 2014 in MC de Muiter te Medemblik. De start zal wederom om 12.00 uur zijn en u kunt zich aanmelden vanaf 10.30 in het restaurant gedeelte.

U kunt zich inschrijving voor de Marathon vanaf Zaterdag 4 Januari. (zie inschrijf formulier)

Doe het op tijd om teleurstelling te voorkomen want vol is vol. !!!!!!!! 

            Overzicht 2013               Eindstand 2013             Instucteurs 2013

Promotie op het treinpark van de Bijenstal te Opperdoes

De Bijenstal in Opperdoes is bereid gevonden om onze stichting te promoten. Door deze spontane reactie van Jan en Monique Glazenborg  rijden er nu treinen op het spoor met het logo van onze stichting er op. Ook op het station “Amsterdam” zijn wij nu duidelijk aanwezig. De stichting MirandaMania wil zich blijven inzetten met bewustwording campagnes tegen de agressieve vorm van Melanoomkanker.
Hierbij dank aan Jan en Monique voor hun spontane medewerking.
www.bijenstal.nl                                                          

Stuiterballenrally 2013

De opbrengst van de Stuiterballenrally op zondag 15 Sept  (Draverij Zondag) georganiseerd door de Tafelronde 130 Drechterland  gaat dit jaar naar de Stichting MirandaMania.

Wegens enorm succes wordt de STUITERBALLENRALLY voor de tweede maal georganiseerd. 

Zondag 15 september (Draverij-zondag) om 14.00 uur gaan het gebeuren!

Tafelronde 130, Drechterland organiseert dit evenement in nauwe samenwerking met Wielervrienden Medemblik. De opbrengst van deze actie gaat naar Stichting MirandaMania.

Wat gaat er gebeuren?

Een silo vol genummerde stuiterballen zal worden leeg gestort op de Kaasmarkt. Deze silo hangt aan een hijskraan van 5 meter hoog. De stuiterballen zullen, eenmaal losgelaten al stuiterend en rollend door de Kaasmarkt en Nieuwstraat een parcours afleggen waarbij de ballen die het verste komen de winnaars zijn. Iedere genummerde stuiterbal correspondeert met een lot.

Lees meer...

Uitslag Stuiterballenrally 2013

Zondag 15 September was het dan zo ver. Tafelronde130 Drechterland zorgde weer voor een spektakel in het Rondom weekend in Medemblik.uitslag 2013
De ballen moesten rollen maar voordat het zover was is er heel wat gedaan.
Allereerst moesten de lootjes verkocht worden.
Dit werd gedaan op de zomer markten en dat viel niet mee. De ene week was het bloed heet en de andere week viel het een beetje in het water maar dat mocht de pret niet drukken,er werden toch veel loten verkocht.

Ook alle leden van de Tafelronde hebben zich uit de naad gelopen om lootjes kwijt te raken.
De opbrengst was deze keer voor onze stichting MirandaMania. Dat wij daar heel blij mee waren spreekt vanzelf. Nadat de cheque tevoorschijn kwam werden wij blij verrast met het formidabele bedrag van  € 4188,-- .

Lees meer...

Beste 16-jarige ik

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.