Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

JEUGD VAN MEDEMBLIK HAALT € 2.552,00 OP VOOR DE MIRANDAMANIA 2014

De vierde editie van de MirandaMania actie heeft zichzelf opnieuw overtroffen. Op vrijdag 14 maart werd gestart met de MirandaMania Martial Arts Experience door Budoschool Takken/Shi-Sen-Do en leerlingen van 5 verschillende scholen uit Medemblik kregen een interactieve show voorgeschoteld met beelden, swingende muziek, en puntgave demonstraties door de Nederlandse Kampioenen Beaudine Meendering en Annabel Wink. Zij zorgden voor de nodige kippenvel momenten door de demonstratie te combineren met oude trainingsbeelden van Miranda. Miranda en Beaudine konden zo toch samen trainen en dit was een stil gekoesterde wens van haar overleden moeder.

De jeugd van Medemblik liet zich niet onbetuigd en bij deze eerste “spin-off” actie kwam al direct € 2.552,- binnen en was de eerste mooie tussenstand een feit. Hierbij willen wij de leerlingen van “De Dijk”, “de Meridiaan”, “Het Koggeschip”, “De Jozefschool” en “Maria Bernadette” voor hun prachtige bijdrage en hun enthousiaste inzet bij de Masterclasses.

Bekijk hier de foto's

 


  Impressie Masterclasses 2014


 

 

 


 

Masterclasses 2013
Budoschool Shi-Sen-Do heeft een wezenlijke bijdrage geleverd aan de Miranda Mania actie.

Op S.G. de Dijk  is in de week van van 4 t/m 8 maart 16 workshops gegeven voor de leerlingen van de Dijk en de groepen 8 van de basisscholen.
Het thema was "Weerstand = Groei". De workshops worden vanuit het Budo benaderd. Er is dit keer gekozen voor een kleinschalige benadering.
De leerlingen hebben een zeer interactieve Workshop gehad. Met behulp van Budomethodieken is ingegaan op "het overwinnen van belemmeringen" en "hoe maak je van een tegenslag een kans".

 


 Impressie Masterclasses 2013


 

 


Impressie Masterclasses 2012


Mini-spinning marathon
Op vrijdag 15 maart hebben ruim 300 kinderen deelgenomen aan de mini-spinningmarathon voor de jeugd. Onder bezielende leiding van Roy en Karin hebben zij in 6 sessie van 45 minuten ondervonden wat spinning is. De jeugd kreeg zo een goed beeld van de prestatie van de mensen op zaterdag, die aan een 4-uurs marathon deelnamen.

De jeugd heeft met haar actie het gweweldige bedrag van € 3.200,00 opgehaald.

 

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.