Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Spetterend weekend MirandaMania Opbrengst totaal € 18.650,00

Vrijdag 14 Maart liet de jeugd van Medemblik zich niet onbetuigd en bij deze eerste “spin-off” actie bracht dat al direct € 2.550,- binnen. Dank aan Robert Takken van Budo School Shi-Sen-Do uit Opperdoes voor deze geweldige Martial Experience.


Zaterdag de grote spinning Marathon een groot en spetterend spektakel met meer dan 250 deelnemers die geheel uit hun dak gingen, onder de leiding van onze 6 spinning instructeurs, die begeleid werden met een daverende lichtshow en geluid van onze Pieter Ratten en zijn team en niet te vergeten de live optredens van DJ Artento Divini, Dance To The Legends en Sven Manshande die samen de leiding hadden over dit spektakel.

's Avonds het eerste Miranda Lentefestival wat op een goede opkomst kon rekenen en er een gezellige en ontspannen sfeer ontstond. Zeker voor herhaling vatbaar en zal dan ook zeker volgend jaar weer terugkeren. Een dankwoord is zeker op zijn plaats voor de Bands, Altijd Goed en het DJ duo Dance To The Legends die de avond tot een succes hebben gemaakt. Ook al de vrijwilligers en de mensen achter de bar, want zonder hun zou het wel heel droog zijn geweest.

Iedereen bedankt!

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.