Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

Jeugd van Medemblik haalt € 2.552,00 op voor de MirandaMania 2014.

De vierde editie van de MirandaMania actie heeft zichzelf opnieuw overtroffen. Op vrijdag 14 maart werd gestart met de MirandaMania Martial Arts Experience door Budoschool Takken/Shi-Sen-Do en  leerlingen van 5 verschillende scholen uit Medemblik kregen een interactieve show voorgeschoteld met beelden, swingende muziek, en puntgave demonstraties door de Nederlandse Kampioenen Beaudine Meendering en Annabel Wink. Zij zorgden voor de nodige kippenvel momenten door de demonstratie te combineren met oude trainingsbeelden van Miranda. Miranda en Beaudine konden zo toch samen trainen en dit was een stil gekoesterde wens van haar overleden moeder.

De jeugd van Medemblik liet zich niet onbetuigd en bij deze eerste “spin-off” actie kwam al direct € 2.552,- binnen en was de eerste mooie tussenstand een feit.

Hierbij willen wij de leerlingen van “De Dijk”, “de Meridiaan”, “Het Koggeschip”, “De Jozefschool” en “Maria Bernadette” voor hun prachtige bijdrage en hun enthousiaste inzet bij de Masterclasses.

Foto’s hiervan kunt u bekijken onder Jeugdactie

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.