Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

MIRANDA MANIA MARTIAL ARTS EXPERIENCE

MIRANDA MANIA MARTIAL ARTS EXPERIENCE
Net als voorgaande jaren zal Budoschool Shi-Sen-Do een wezenlijke bijdrage proberen te gaan leveren bij de Miranda Mania actie. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de strijd tegen kanker. Met trots kijken wij terug op het initiatief van vorig jaar met een geweldige opbrengst die zijn effecten bepaald niet heeft gemist.

Terug- en vooruitblik:

Miranda was een sportvrouw in hart en nieren en ook dit jaar gaat Shi-Sen-Do weer een positieve awareness actie uitvoeren. In 2012 was het thema "Martial Arts & Music" en de participatie concerten m.m.v. DIVE waren een geweldig succes. In 2013 werd er gekozen voor kleinschalige clinics met het thema “Weerstand=Groei”. De foto’s van dit event staan op deze site en de gemiddelde waardering van de ruim 500 deelnemers kwam uit op een 9.6. Alle deelnemende scholen waren zeer enthousiast en hebben opnieuw aangegeven heel erg graag in 2014 opnieuw mee te willen doen en natuurlijk gaan wij opnieuw proberen om het waarderingscijfer verder op te schroeven.

Voor 2014 is er opnieuw voor een andere opzet gekozen en heet de Masterclass “Miranda Mania Martial Arts Experience”. Met 9 groepen van circa 60 tot 70 personen per Masterclass nemen wij iedereen met heel veel power mee in een beleving van muziek, beelden en demonstratie waar alle kids van de 6 aangesloten scholen zich geen moment in zullen gaan vervelen.

Copyright © MirandaMania2022.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.