Sponsors

Optisport Healthclub

 

Bordbusters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik
Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 49 niet laden
donderdag, 03 april 2014 17:19

Vrijdag 14 Maart liet de jeugd van Medemblik zich niet onbetuigd en bij deze eerste “spin-off” actie bracht dat al direct € 2.550,- binnen. Dank aan Robert Takken van Budo School Shi-Sen-Do uit Opperdoes voor deze geweldige Martial Experience.


Zaterdag de grote spinning Marathon een groot en spetterend spektakel met meer dan 250 deelnemers die geheel uit hun dak gingen, onder de leiding van onze 6 spinning instructeurs, die begeleid werden met een daverende lichtshow en geluid van onze Pieter Ratten en zijn team en niet te vergeten de live optredens van DJ Artento Divini, Dance To The Legends en Sven Manshande die samen de leiding hadden over dit spektakel.

's Avonds het eerste Miranda Lentefestival wat op een goede opkomst kon rekenen en er een gezellige en ontspannen sfeer ontstond. Zeker voor herhaling vatbaar en zal dan ook zeker volgend jaar weer terugkeren. Een dankwoord is zeker op zijn plaats voor de Bands, Altijd Goed en het DJ duo Dance To The Legends die de avond tot een succes hebben gemaakt. Ook al de vrijwilligers en de mensen achter de bar, want zonder hun zou het wel heel droog zijn geweest.

Iedereen bedankt!

woensdag, 19 maart 2014 18:26

De vierde editie van de MirandaMania actie heeft zichzelf opnieuw overtroffen. Op vrijdag 14 maart werd gestart met de MirandaMania Martial Arts Experience door Budoschool Takken/Shi-Sen-Do en  leerlingen van 5 verschillende scholen uit Medemblik kregen een interactieve show voorgeschoteld met beelden, swingende muziek, en puntgave demonstraties door de Nederlandse Kampioenen Beaudine Meendering en Annabel Wink. Zij zorgden voor de nodige kippenvel momenten door de demonstratie te combineren met oude trainingsbeelden van Miranda. Miranda en Beaudine konden zo toch samen trainen en dit was een stil gekoesterde wens van haar overleden moeder.

De jeugd van Medemblik liet zich niet onbetuigd en bij deze eerste “spin-off” actie kwam al direct € 2.552,- binnen en was de eerste mooie tussenstand een feit.

Hierbij willen wij de leerlingen van “De Dijk”, “de Meridiaan”, “Het Koggeschip”, “De Jozefschool” en “Maria Bernadette” voor hun prachtige bijdrage en hun enthousiaste inzet bij de Masterclasses.

Foto’s hiervan kunt u bekijken onder Jeugdactie

maandag, 24 februari 2014 12:10

MIRANDA MANIA MARTIAL ARTS EXPERIENCE
Net als voorgaande jaren zal Budoschool Shi-Sen-Do een wezenlijke bijdrage proberen te gaan leveren bij de Miranda Mania actie. Dit initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de strijd tegen kanker. Met trots kijken wij terug op het initiatief van vorig jaar met een geweldige opbrengst die zijn effecten bepaald niet heeft gemist.

Terug- en vooruitblik:

Miranda was een sportvrouw in hart en nieren en ook dit jaar gaat Shi-Sen-Do weer een positieve awareness actie uitvoeren. In 2012 was het thema "Martial Arts & Music" en de participatie concerten m.m.v. DIVE waren een geweldig succes. In 2013 werd er gekozen voor kleinschalige clinics met het thema “Weerstand=Groei”. De foto’s van dit event staan op deze site en de gemiddelde waardering van de ruim 500 deelnemers kwam uit op een 9.6. Alle deelnemende scholen waren zeer enthousiast en hebben opnieuw aangegeven heel erg graag in 2014 opnieuw mee te willen doen en natuurlijk gaan wij opnieuw proberen om het waarderingscijfer verder op te schroeven.

Voor 2014 is er opnieuw voor een andere opzet gekozen en heet de Masterclass “Miranda Mania Martial Arts Experience”. Met 9 groepen van circa 60 tot 70 personen per Masterclass nemen wij iedereen met heel veel power mee in een beleving van muziek, beelden en demonstratie waar alle kids van de 6 aangesloten scholen zich geen moment in zullen gaan vervelen.

maandag, 10 februari 2014 18:05

Afgelopen zaterdagmiddag werd er door de klanten van café het Zeepaardje in Medemblik een spontane actie op touw gezet om geld in te zamelen voor het goede doel waar de stichting MirandaMania voor staat. Er werd zelfs spontaan een artiest opgetrommeld namelijk Rubin Romero die ook belangeloos optrad om er iets vrolijks van te maken al met al een geslaagde middag wat uiteindelijk € 625,00 opbracht. De stichting bedankt de klanten, Ruben, en Kralou voor dit mooie gebaar, geweldig.

maandag, 10 februari 2014 18:02

Richard Vijn van Dick Vijn Logistiek belde ons op met de mededeling dat zij net zoals vorig jaar weer de fietsen uit Ruurlo voor ons op wilden halen en terugbrengen. Wat hij niet wist is dat er meer fietsen opgehaald en weer teruggebracht moeten woorden dit jaar waardoor wij in plaats van 1 trailer er nu wel twee nodig zouden hebben. Spontane reactie van Richard: "dan krijgen jullie er twee".

Vijn_1Vijn_2

Copyright © MirandaMania2023.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.