Martial-Arts Event op 16 maart door DIVE en Shi-Sen-Do

Bij de tweede Miranda Mania Actie gaat er op vrijdag 16 maart een zeer bijzondere inzamelingsactie plaatsvinden door de muzikanten van DIVE en de Martial Arts specialist van Budoschool Shi-Sen-Do.

 

Raymond Dreesen, Rene Lenting en Robert Takken werken al enkele ja ren samen bij bedrijfsworkshops en schoolconcerten. Zij bereiken met de participatie schoolconcerten zo´n 65.000 kinderen per jaar. Bijzonder aan de concerten is dat muziek en bewegen naadloos bij elkaar aansluiten en leerlingen zeer actief mee doen. Raymond, Rene en Robert werken volledig belangeloos mee aan deze actie en alle scholieren van SG "de DIJK" (Atlas college) worden uitgenodigd tot deelname. De optredens maken deel uit van het cultuurprogramma van de school.

Tijdens de shows zal Miranda ook nadrukkelijk aanwezig zijn want zij was destijds ook betrokken bij de ontwikkeling van dit programma. Gezien de grote hoeveelheid leerlingen zullen er meerdere concerten worden gegeven en de workshopsleiders zijn ook bereid het aantal concerten uit te breiden voor bijvoorbeeld andere scholen maar uiteraard dient daar een donatie aan de Stichting Melanoom tegenover te staan.

 

Martial Arts Event; een sfeerimpressie van het bewegingsconcert

Martial-Arts Event 1   Martial-Arts Event 2 Martial-Arts Event 3 
 Martial Arts Event 4  Martial Arts Event 5  Martial Arts Event 6
 Martial Arts Event 7  Martial Arts Event 8  Martial Arts Event 9
 Martial Arts Event 10  Martial Arts Event 11  Martial Arts Event 13
   Martial Arts Event 14