Sponsors

Optisport Healthclub

 

 

 

Bordbusters

 

Budoschool Takken

 

Beste 16-jarige ik

Beste 16-jarige ik

4e MirandaMania Lentefestival

Op zaterdag 18 maart wordt MC de Muiter in Medemblik omgetoverd tot een muziektempel. De artiesten treden belangeloos op voor de goede doelen die door Stichting MirandaMania ondersteund worden.
Dit jaar is bewust weer gekozen voor verschillende muziekstijlen met gezelligheid als uitgangspunt.
Het Rondom muziekfestival is in de herfst de afsluiting van het seizoen. Met het Lentefestival begint het seizoen. Het is eindelijk Lente. Medemblik wordt weer wakker en komt uit de winterslaap.
De avond wordt gepresenteerd door het zangersduo Altijd Goed bekend van A-Meezing Rondom.
Geen goede muziek zonder super techniek, P-S-L het bedrijf van Pieter Ratten verzorgd en sponsort het geluid en lichtshow dus ook dat belooft weer een spektakel te worden.
Kom allemaal op zaterdag 18 maart vanaf 20:30 uur gaat het los. Zet hem vast!!
Zeg alles af en heb je een feestje vier het gewoon in de muiter.

Gratis Toegang
De toegang tot het festival is gratis. Wel wordt er bij de entree om een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Wees er snel bij, want vol=vol.
 
Introductie deelnemende artiesten

8-PM

8-PM is een 6-koppige studentenband die menig zaal al op zijn kop heeft gezet. Mede omdat we jong en super enthousiast zijn maken wij van elke gelegenheid een feest. We zijn trots op het feit dat wij ons binnen no-time hebben gevestigd in het kermis circuit van de noord kop van Noord Holland, waar we concurreren met de top.
Het blijft echter niet alleen bij kermissen. Studentenfeesten, schoolgala's, bruiloften, bedrijfsfeesten, carnaval en zelfs elk jaar een week door Oostenrijk touren met Apres Ski muziek.
Kortom; 8-PM Dé Coverband is voor alle feesten en partijen geschikt!
Door ons grote veelzijdige repertoire is 8-PM Dé Coverband in staat om 3 sets á 60 min te spelen. In het repertoire komen artiesten en nummers van alle tijden langs. Denk hierbij aan oa. Beatles, The Monkees, Pointer Sisters, Anouk, Lady GaGa en Bruno Mars. Ook Nederlandstalige hits van Wolter Kroes, De Dijk en Van DikHout zijn ons niet vreemd. We beschikken zelfs over Duitstalige hits door onze ervaringen in Oostenrijk!
 
Wij zijn te vinden op Twitter, Facebook en op onze website: www.8-pm.nl 
Kijk daar gerust naar filmpjes van live optredens!
 
Anna Ursem – Zang
Remon van Diepen – Gitaar en Zang
Gibran Borst – Toetsen en Zang
Luuk Beers – Gitaar en Zang
Freek Jabroer – Basgitaar
Ruben de Vries – Drums

Phoenix

De coverband Phoenix is beter bekend als de band Unique Creation (U.C.), een megaspektakel van Medemblikker bodem. Phoenix is een spontane 6-koppige band uit Medemblik. Aan het roer staat een nieuwe zangers Melissa. Al ruim 6 jaar betreden ze de podia in de kop van Noord-Holland. Terug in de tijd spelen ze van disco inferno tot hedendaagse muziek uit de top 40. Zij zijn een vaste waarde op het podium van het Miranda Mania Lentefestival en zij zijn onze garantie voor een feestje. Zij hebben er altijd ontzettend veel zin in om de boel op stelten te gaan zetten. Zij hopen jullie allemaal te zien op deze feestelijke avond.
Bezetting:
Melissa van Belleghem (Medemblik) - lead-zang
Daan van der Ham (Medemblik) - gitaar en zang
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen en zang
Sam Lonis (Medemblik) – basgitaar
Tim Laan (Den Helder) – solo gitarist
Eddy van Belleghem (Medemblik) - drums en zang

https://www.facebook.com/phoenixlivebandnl/ 

Moers - Pop in je Moerstaal

De lekkerste muziek uit de jaren '80 en '90, als het maar Nederlandstalig is! Topnummers van onder andere Doe Maar, Het Goede Doel, Drukwerk en Guus Meeuwis zorgen ervoor dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Door de fantastische show met herkenbare hits zorgt Moers overal voor een geweldig feest!
Hjalmar Verdonschot (Wervershoof) - zang en drums
Han Sierkstra (Zwaagdijk) - gitaar
Ard Molenaar (Venhuizen) - zang en multi-instrumentalist
Niels van Doorn (Medemblik) - toetsen
Stan Evers (Medemblik) - basgitaar
Maarten Ottens (Medemblik) - gitaar

https://www.facebook.com/DeJongensVanMoers/

SHAHROOZ

SHAHROOZ heeft de laatste 20 jaar veel ervaring opgebouwd in verschillende gebieden, van lounge tot hardcore techno. In het leven moet je ervaring op doen om je passie te vinden. Zijn passie is Tech/Electro house muziek, het opbouwen van een sfeer voor diegenen die behoefte hebben om te ontspannen en weg te komen van de dagelijkse stress. Het fijnste tracks gepresenteerd precies op het juiste moment. Hij wordt één met het publiek en is klaar voor de start!
Als de dingen groot worden, vergeten mensen waar het allemaal over gaat. Als je geniet van wat je doet, dan zullen de mensen dat voelen en het gevoel hebben dat en verbinden met je mee. Shahrooz kiest ervoor om alleen dingen te doen die hem laten bewegen. Hij speelt maar een paar keer per week, zodat wanneer hij speelt, hij het verschil kan maken. Hij is van mening dat je als DJ een onderdeel van het feest moet zijn en een team met het publiek. Je wil weten wat voor soort publiek je krijgt, zodat je ze kunt geven wat ze willen. Dit maakt elk festival of feestje anders. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je naar huis gaat met een lekker voldaan gevoel van een geslaagd feestje.
SHAHROOZ heeft op dit moment een hit “Obsession”. Hiermee staat hij in de top 30 van de Starfleet Music Pool Dance Chart. Wij zijn trots dat Shahrooz zijn medewerking verleend aan zowel de Marathon als het Lentefestival. Normaal over de hele wereld van Jakarta, Ibiza, Griekenland nu in Medemblik.

Voor meer informatie kijk op: Facebook en http://www.shahrooz.nl

Duo Altijd Goed
Martin de Jager (de zingende barman) en Jaap Swagerman vormen samen het duo Altijd Goed.
Deze mannen zijn graag geziene gasten op kermissen en evenementen.
Ze presenteren al enkele jaren a-meezing rondom meezingfeest.
Maar ook voor een bruiloft of verjaardagsfeest draaien zij hun hand niet om.
Met een mix van Hollandse meezingers, nederpop en mooie ballads wordt de avond altijd een feest.
bezetting:
Martin de Jager (Medemblik) – zang
Jaap Swagerman (Medemblik) – zang

https://www.facebook.com/Duo-Altijd-goed-340373572839307/

Copyright © MirandaMania2018.
Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.